Αναγνωρισμένη Εταιρεία Περιοδικού Ελέγχου, Συντήρησης & Αναγόμωσης Πυροσβεστήρων

Αρ. Πιστοποιητικού: AE-C-071

 

 

 

Αρμόδιο Άτομο για Περιοδικό Έλεγχο, Συντήρηση & Αναγόμωση Πυροσβεστήρων

Αρ. Πιστοποιητικού: PR-C-339

 

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 με έδρα τη Λάρισα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της Πυρόσβεσης, της Πυρανίχνευσης και των Μέσων Ατομικής Προστασίας, με δραστηριότητα στην Θεσσαλία, Πιερία και δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

 

Η ΠΥΡΟ SOS δραστηριοποιείται στην πώληση παντός τύπου πυροσβεστικού υλικού, προϊόντων πυρανίχνευσης και μέσων ατομικής προστασίας, στη συντήρηση και αναγόμωση των πυροσβεστήρων και τέλος στη μελέτη και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης.

 

 

Στην ΠΥΡΟ SOS δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, όπως επίσης και στην τήρηση των προδιαγραφών που η ελληνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία ορίζει. Έτσι, η εταιρεία μας εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008 από το 2006, με φορέα πιστοποίησης την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.

 

Η ΠΥΡΟ SOS είναι "Αναγνωρισμένη Εταιρεία για τον Περιοδικό Έλεγχο, Συντήρηση και Αναγόμωση Πυροσβεστήρων" και διαθέτει "Αρμόδιο Άτομο για τον Περιοδικό Έλεγχο, Συντήρηση και Αναγόμωση Πυροσβεστήρων" κατά τη νομοθεσία (ΚΥΑ 618/43/05).

 

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από ελληνικούς και ξένους οίκους, έχοντας την σήμανση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE).

 

Με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και στην περιουσία των πελατών μας, προσφέρουμε  ολοκληρωμένες λύσεις αντιμετώπισης του κινδύνου της πυρκαγιάς από την αρχική μελέτη μέχρι την  εγκατάσταση και την παράδοση του έργου στον πελάτη με συνέπεια, αξιοπιστία και οικονομία. Είμαστε δίπλα  στον πελάτη μας πριν και μετά την πώληση.

 

Η πολιτική που εφάρμοζε και εφαρμόζει η εταιρεία μας βασιζόμενη στο τρίπτυχο: ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές, ειλικρίνεια, συνέβαλλαν στη γρήγορη καθιέρωση και ανάδειξη της ΠΥΡΟ SOS σε κυρίαρχη θέση στον χώρο της πυρασφάλειας και μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων.

 

Η ΠΥΡΟ-SOS αναγνωρισμένη πλέον και αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο της, παρέχει τις υπηρεσίες της σε εκατοντάδες  επιχειρήσεις όπως: εμπορικά καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων και υγραεριοκίνησης, ΚΤΕΟ, μελετητικές-κατασκευαστικές εταιρίες, εργοτάξια, εργοστάσια-βιομηχανίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, χώρους εστίασης, εκκοκκιστήρια, μεγάλες αλυσίδες  super markets,  πολυκατοικίες, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, τεχνολογικά ιδρύματα και πανεπιστήμια, υπέργειους και υπόγειους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων,  δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία-ιδιωτικές κλινικές, στρατόπεδα, κέντρα υγείας, γήπεδα, κέντρα διασκέδασης,  φωτοβολταικές εγκαταστάσεις, τράπεζες κ.α.